Yritys

PK Kanavat Oy on Suomen parhaisiin kuuluva ilmanvaihtokanavien ja -osien valmistaja. Jo 30- vuoden toiminta on taannut meille vahvan jalansijan IV-kanavien valmistajana. Tämän olemme saavuttaneet olemalla vahva, varma ja kannattava alan toimija. Kilpailuvalttejamme ovat toimitusvarmuus ja toimitusaika. Nämä pystymme saavuttamaan joustavalla ja ammattitaitoisella henkilöstöllä, sekä käyttämällä myös omaa kuljetuskalustoa.

Yrityksen jatkuva kehityksen kulttuuri jaetaan asiakasyritysten kanssa

Yrityksemme henkilöstö on koulutettua ja motivoitunutta. Oman henkilökunnan lisäksi ostamme erikoisosaamista kumppaniyrityksiltä aina tarpeen mukaan. Yrityksemme on saanut kunniamaininnan Koulutusmyönteinen Yritys 2009.

Laatu- ja lakivaatimukset huomioon ottaen teemme rakennusmääräysten mukaisen tuotteen.
(Lue lisää: Laki eräiden rakennustuotteiden tuotehyväksynnästä 954/2012 (Finlex).

Lisää tietoa alaa koskevasta lainsäädännöstä saat lataamalla oppaamme Savunhallintakanavan oikea käyttäminen, opas rakennuttajille ja suunnittelijoille.

Olemme olleet vahvoja valmistajia ennenkin, nyt kehitetään entistä enemmän tuotteita vastaamaan tuleviin haasteisiin.

Toimitilojen ja koneiden jatkuva huoltaminen yhdistettynä Lean-ajatteluun takaavat laadukkaan toiminnan jokaisessa valmistuksen vaiheessa. Käytössämme on myös Lean 5S-työkalu. Otamme jo suunnitteluvaiheessa huomioon ympäristö- ja sosiaaliset tekijät.

Olennaista on vahva käytännönläheisyys ja työn tekeminen yhdessä motivoituneen henkilöstön kanssa. Teemme asiat nopeasti ja tehokkaasti!

Autamme mielellämme asiakkaita ratkaisemaan visaisemmatkin tilanteet IV-kanavien suunnittelussa!