Mittatarkkuutta laadunvarmistukseen

PK Kanavat on käynnistänyt valmistamiensa ilmanvaihtokanavien säännönmukaiset tiiviysmittaukset hankkimallaan Lindab LT600 ilmavuotomittausvälineistöllä. Ilmavuotomittari määrittää kanavajärjestelmässä mahdollisesti piilevät vuodot mittaamalla paineistetun kanavajärjestelmän ilmavuotomäärää.

”Jatkuva testaaminen tekee tuotteistamme tasalaatuista. Ilmanvuotomittarin avulla saamme tarkat tulokset ilmanvaihtokanavien tiiviydestä. Kone tulostaa raportin mittaustuloksesta. Näin asiakkaamme voi varmistua PK Kanavien tuotteiden laadusta,” PK Kanavien kehitysinsinööri Anssi Pylkkönen vakuuttaa.

Tarvitsetteko ilmanvaihtokanavien tiiviyden tarkastusta?

Suoritamme uudisrakennus- ja saneerauskohteissa ilmanvaihtokanavien tiiviysmittauksia. 

Soita ja kysy lisää!

Palveluksessanne ilmanvaihtokanavien ja savunhallintajärjestelmien ammattilainen.