SmokeDuke® savunhallintakanavat

SmokeDuke® on sertifioitu yhden palo-osaston savunhallintajärjestelmä.  Sitä käytetään savukaasujen johtamiseen pois tilasta. Järjestelmä on osa savulta ja tulelta suojaavaa järjestelmää.

SmokeDuken tarkoituksena on saavuttaa seuraavat tavoitteet:

  • savun poisto kahden tunnin ajan tulipalon aikana
  • lämpötilan alentaminen tulipalon aikana
  • savuttoman tason luominen, sekä
  • omaisuuden suojeleminen

SmokeDuke® -järjestelmä on eurooppalaisen tuotestandardin EN 12101-7 vaatimusten mukainen. Kanavat on testattu eurooppalaisen testausstandardin EN 1366-9 mukaisesti 600 celsius-asteen lämpötilassa 2 tunnin ajan.

SmokeDuke® on CE-merkitty rekisteröity tavaramerkki. Se takaa laadukkaat ja sertifioidut kanavat vaativiinkin kohteisiin. Kun tuotteet on asennettu asennusohjeen mukaisesti, SmokeDuke® -suorakaidekanavajärjestelmä täyttää C- tiiviysluokan.

Noudatamme tuotannossamme samaa sertifioitua valmistusmenetelmää. Näin pystymme takaamaan tilaajille rakennusmääräysten edellyttämät ilmanvaihtokanavat!

CE-merkityt savunhallintakanavat

PK Kanavat Oy:lle on myönnetty CE-merkki savunhallintakanavien valmistukseen 

30 vuoden alan kokemus yhdistettynä innovatiiviseen asenteeseen ja kotimaiseen ammattitaitoon nostaa PK Kanavat Oy:n kilpailemaan isojen, monikansallisten jättien kanssa rakennusmääräykset täyttävien savunhallintakanavien valmistajana. Rakennustuotteiden laatuvaatimukset ovat lisääntyneet. CE-merkin tarkoituksena on yhdenmukaistaa tuotteiden tuotantoa, vertailu kelpoisuutta tiettyihin rakennusteknisiin ratkaisuihin sekä helpottaa tuotteiden kauppaa EU:n sisällä. Eri valmistajien rakennustuotteen ominaisuuksia on helpompi vertailla vaatimuksiin kun tuotteen ominaisuudet on mitattu, laskettu ja ilmoitettu samalla tavalla samantyyppisissä tuotteissa. 

SmokeDuke® -savunhallintakanavat on testattu eurooppalaisen standardoimisjärjestelmän E600120 ho S 1500 single mukaisesti. Smoke-Duke® -savunhallintakanavat on suunniteltu savun ja savukaasujen poistamiseen rakennuksista. Niiden avulla hallitaan paineistamista ja ylipaineen vapauttamista paineistusjärjestelmästä. Kanavat ovat osa savun- ja palontorjuntakokonaisuutta, jonka suunnittelusta vastaa asiantuntija. Jotta savunhallintajärjestelmä täyttää standardin SFS EN 12101-7, tulee kaikkien sen osien täyttää suoritustasovaatimukset. Myös järjestelmän asennuksen tulee täyttää kaikki standardoidut vaatimukset. Tuotteen mukana toimitettavien asennusohjeiden noudattaminen takaa suunnitellun lopputuloksen.

SmokeDuke® -savunhallintakanavien osat:

Autamme mielellämme asiakkaita ratkaisemaan visaisemmatkin tilanteet IV-kanavien suunnittelussa!